Echipă

Csaba László Dégi
CANPRIM director proiect

Dr. Dégi L. Csaba este conferențiar universitar abilitat la Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Cluj – Napoca și asistent social principal cu atestat de liberă practică. Este director al Societății Internaționale de Psiho-Oncologie (IPOS), director al Organizaţiei Europene de Cancer (ECCO) și reprezentantul României la Asociația Americană a Asistenților Sociali din Oncologie (AOSW). El este membru în Comisia de Cercetare a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și membru în Comitetul pentru Asistență și Suport Social în Oncologie de la Ministerul Sănătății. Din 2001 el conduce proiectul de cercetare APSCO® -www.psychooncology.ro – și este președintele Asociației pentru Servicii și Comunicare în Oncologie, afiliată Facultății de Sociologie și Asistență Socială de la Universitatea Babeș – Bolyai.

EmailCV
Éva Kállay
cercetător
Lect. univ. dr. Éva Kállay Domenii si interese de cercetare: Sănătate emoţională Inteligenta emoţională Trauma şi dezvoltarea posttraumatică Construcţia sensului
CV
Flavia Lăcrămioara Medrea
responsabil cercetare de teren

Flavia Medrea este doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihologie Cognitivă Aplicată și cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Este licențiată în Psihologie, deține o diplomă de master în Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană, iar de anul trecut a dobândit și atestatul de Consilier psihologic practicant sub supervizare în Consiliere cognitivă și comportamentală. 

Whatsapp/Telefon: 0737027050

https://www.facebook.com/flavia.medrea.3/
Aissa Gabriela Suciu
psiholog, echipa de teren

Aissa Suciu este psiholog, cu specializările psihologie clinică, psihoterapie și psihopedagogie. A absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Babseș Bolyai și în prezent este student masterand în cadrul Masteratului de Psihologia Sănătății Publice și Clinice, an terminal. Din 2020 lucrează ca psiholog clinician sub supervizare. Interesele ei de cercetare sunt: psihooncologie, cyberbullying, sensul vieții, tulburările emoționale și de personalitate.

Whatsapp/telefon: 0740524930

Andrea Müller-Fábián
membru echipă

Dr. Andrea Müller-Fabian este conferențiar universitar la Universitatea Babeș – Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Cluj-Napoca. În prezent este director al programului de Masterat Consiliere şi asistenţă în serviciile sociale, în cadrul aceleiași universități. Este licenţiată în Asistenţă Socială şi Psihologie, cu master în Medicină Psihosomatică și doctor în Sociologie. Are atestat de liberă practică, formator și supervizor (Colegiul Psihologilor din România) în domeniul Psihoterapie și Psihologie clinică.

Victor Gruița
IT development manager
Tünde Anikó Bartalis
web designer
Valeria Daniela Pustianu
membru echipă

10.2020-05.2021

Alexandra Rebeca Mihoc
membru echipă

10.2020-05.2021